Εδώ θα βρίσκετε τις τυχόν ερωτήσεις που μας κάνουν οι πελάτες μας κατά καιρούς.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση που δεν υπάρχει εδώ μπορείτε να μας την στείλετε στο email: suppot@cpcollection.gr και εμείς θα φροντίσουμε να την αναρτήσουμε εδώ έτσι ώστε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους που θα έχουν την ίδια απορία.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι!

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Σε 1-3 εργάσιμες μέρες από τη μέρα παραγγελίας & εξόφλησης.

Πως μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα ή με PAYPAL ή με αντικαταβολή.

Aν έχω επιλέξει προιόν που είναι σε προσφορά/έκπτωση σε χρονική περίοδο που υπάρχει και μια γενικότερη προσφορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν και οι δυο προσφορές / εκπτώσεις ταυτόχρονα;

Ισχύει μόνο η προσφορά του προϊόντος που είναι σε έκπτωση.

Αν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει δε μου κάνει σε μέγεθος μπορώ να το αλλάξω;

Αν είναι λάθος αποστολής από την εταιρεία μας τότε μας ενημερώνετε και γίνετε άμεσα αντικατάσταση με το σωστό νούμερο δίνοντας στον courier το λάθος προϊόν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο νούμερο ,τότε εντός 14 ημερών μας ενημερώνετε το αποστέλλετε πίσω και εμείς σας στέλνουμε το μέγεθος που επιθυμείτε. Σ’ αυτή την περίπτωση το προϊόν πρέπει να γυρίσει στην κατάσταση που ήταν όταν το αγοράσατε και να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της επιστροφής και της νέας αποστολής.

Κάνετε αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδος;

Nαι, ανάλογα με τη χώρα που ενδιαφέρεστε υπάρχει διαφορετική χρέωση .  Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα μεταφορικά.
Για το εξωτερικό δεν υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής.

Σε πακέτο προσφοράς 2 ή περισσοτέρων ρούχων, η αξία ποιου ρούχου θα εξοφλείται από τον πελάτη;

Σε πακέτο προσφοράς 2 ή περισσοτέρων ρούχων , η προσφορά θα ισχύει για το τεμάχιο/τεμάχια με τη μικρότερη αξία.

Αν κάποιο προιόν έχει εξαντληθεί υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας;

Nαι, υπάρχει! Μπορείτε να ζητήσετε την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος έχει εξαντληθεί στέλνοντας mail στο info@cpcollection.gr & θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν μπορούμε να το φτιάξουμε ξανά αποκλειστικά για εσάς!

Πώς μπορώ να βρω ποιο μέγεθος είναι κατάλληλο για το σώμα μου;

Nα σας ενημερώσουμε αρχικά ότι κάθε ύφασμα έχει διαφορετική ελαστικότητα & εφαρμογή οπότε αν & μπορεί να αναφερόμαστε σε όμοια μεγέθη αναλόγως το σχέδιο & το ύφασμα κατασκευής να υπάρχει η ανάλογη εφαρμογή στο σώμα. Μπορείτε ενδεικτικά να δείτε τον παρακάτω πίνακα μεγεθών ή να ζητήσετε τη βοήθειά μας για να σας ενημερώσουμε για ό,τι δεν μπορείτε να βρείτε μέσω των παρεχόμενων πληροφοριών στο ηλεκτρονικό κατάστημα στέλνοντας mail με τις διαστάσεις σας στο info@cpcollection.gr